Companie

DDAO STEEL PROTECTION este o societate comerciala in plina ascensiune, bazata pe un colectiv de profesionisti cu experienta indelungata in domeniul termoprotectiei structurilor metalice.

De-a lungul timpului, societatea s-a impus pe piata de produse si servicii destinate sectorului termoprotectiei structurilor metalice prin implementarea constanta a unor criterii de calitate ridicate, raportate la standardele internationale.

Astfel, firma s-a dezvoltat rapid, iar astazi se prezinta in fata dumneavoastra ca o societate matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente nevoi, mizand pe profesionalism, experienta si responsabilitate.

In toate activitatile productive si de consultanta pe care DDAO STEEL PROTECTION le desfasoara, primordiala este satisfactia clientilor, obtinuta de fiecare data prin prisma calitatii produselor si serviciilor oferite.

Firma termoprotectie hale metalice

Mai mult decat o “firma care ofera servicii de protectie la foc a halelor si structurilor metalice”…

Un partener. O echipa. O asigurare.

Descarca aici prezentarea firmei
Format PDF, dimensiune 23 MB

Echipamente folosite in realizarea lucrarilor de termoprotectie

Cele mai importante echipamente folosite la realizarea lucrarilor sunt :

  • Pompa Graco 240 (bari)
  • Elcometru digital (pentru masurarea grosimii in strat uscat)
  • Pieptane elcometru (pentru masurarea grosimii startului)
  • Schele metalice

Daruirea, seriozitatea si calitatea serviciilor noastre au determinat o crestere continua a portofoliului de clienti, aprecierile si fidelitatea acestora neintarziind sa apara.

Hai sa discutam despre lucrarea ta