Misiune, viziune, valori

Misiunea DDAO Steel Protection

Misiunea firmei DDAO STEEL PROTECTION este de a asigura servicii la cele mai inalte standarde de calitate in domeniul termoprotectiei structurilor metalice si de a oferi solutia optima pentru depasirea oricarei provocari, cu ajutorul personalului calificat si printr-o organizare si abordare structurata.

Viziune

Ne propunem ca in maxim 5 ani de zile sa devenim lideri pe piata locala in domeniul termoprotectiei structurilor metalice si, nu in ultimul rand, calitatea produselor, executiei si a echipamentelor sa tinda spre perfect.

Valori

DDAO STEEL PROTECTION considera ca personalul bine pregatit este cea mai importanta componenta de care dispune o firma, de aceea investim resurse insemnate in pregatirea profesionala a fiecarui angajat in parte. Astfel, echipa noastra este pregatita sa faca fata oricarei provocari.

De asemenea, credem cu tarie ca o relatie si comunicare buna cu clientul aduce de la sine realizarea prompta si de calitate a lucrarii, iar profesionalismul, integritatea si inovatia sunt valorile comune ce alcatuiesc personalitatea echipei noastre, lasandu-si amprenta asupra fiecarei lucrari realizate.